Baudet ziet door tweet wederom 2 Forumleden verdwijnen


Met 1 tweet heeft Thierry Baudet er voor gezorgd dat wederom leden van zijn partij zijn weggelopen. Deze keer hebben Statenlid Krijn Mout en Armita Taheri besloten weg te gaan bij Forum voor Democratie.

In de Gelderlander zegt Mout:“Gezondheid” is een totalitair principe. Ik had dat eerder nog niet zo goed door. Maar “in naam van” de gezondheid – en het hele leven, zoals we weten, brengt onvermijdelijk risico’s met zich mee – kan de overheid in theorie alles verbieden, opdringen, controleren of afdwingen. “Dit is zulke onzin,” Mout zegt dat hij als verpleger onmogelijk Willem Engel-achtige standpunten kan en wil ondersteunen.

Taheri zegt dat de recente ontwikkelingen binnen Forum voor Democratie haar tot haar stap hebben gedwongen, Taheri werd binnen FvD als een grote troef gezien en heeft net zoals Mout een arbeidsverleden in de zorg.. Taheri concludeerde dat zij niet langer onderdeel meer kan zijn van FvD. Net zoals Krijn Mout blijft ook Armita Taheri wel haar zetel in de Provinciale Staten behouden.