Dunkin’ breidt samenwerking uit met ondernemersfamilie Van der Valk


Dunkin’ trekt na de opening in december bij Van der valk Uden vanaf vandaag 17 februari in bij 3 locaties van het concern. Vanaf 08.00 uur konden de koffie en donut liefhebbers terecht voor heerlijke koffie en donuts. Dunkin’, een van s’ werelds meest toonaangevende coffee and baked goods merken opende vanochtend op de parkeerterreinen van Van der Valk in Ridderkerk, Tiel en Leusden. 

“Na vestigingen door bijna heel het land, kunnen nu ook mensen in de omgeving Ridderkerk, Tiel en Leusden eindelijk genieten van onze heerlijke koffie en donuts. We zijn blij met deze samenwerking met het Van der Valk concern en al helemaal met het snelle schakelen in deze tijd om de Dunkin’ pop-up store’s te kunnen plaatsen” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland.

Via Dunkin Delivery Kan je thuis of uit de auto bestellen en betalen, om vervolgens de bestelling op te halen bij het pick-up point, je kunt ook gewoon de auto parkeren en in de pop-up store zijn bestelling plaatsen. In verband met Covid-19 proberen we om zo de veiligheid van al onze gasten te bewaken, bij de pop-up store zal men de 1,5 meter lijn inzetten om daar ook de wachtende veilig hun bestelling te laten kiezen.

Openingsactie 

Om de opening van de pop-up store te vieren vinden er meerdere openingsacties plaats. Elke klant die de DunkinNL app heeft gedownload, kan genieten van een gratis drankje en ontvangt meerdere kortingsvouchers.

Verder krijgen de eerste 50 klanten bij aankoop van een doos donuts (12 stuks) een tweede doos (6 stuks) gratis.