Hoornse Melissa heeft met ‘Mijn Kwaadbloed’ een bestseller in een paar dagen tijd


HOORN – Melissa Kremer (25) was vorige week volop in het nieuws door dat zij binnen een paar dagen haar boek “Mijn kwaadbloed” in de pre-order al meer dan 21.000 heeft verkocht. In 2015 kreeg Melissa haar eerste diagnose leukemie. Na behandelingen en een aantal jaar kankervrij kwam de kanker in 2020 terug. Genezing bleek niet meer mogelijk te zijn.

Op haar Instagram account @mijnkwaadbloed neemt Melissa iedereen mee in haar verhaal en leven. Ondanks het slechte nieuws wat zij heeft gekregen over haar ziekte en nog krijgt tijdens verschillende gesprekken in het ziekenhuis ziet zij overal lichtpuntjes en wil dat iedereen dit ook ziet in het leven.

De meeste mensen leerde Melissa afgelopen december kennen toen zij was uitgekozen door Bas Smit & Nicolette van Dam om samen met haar vriendin een geweldige avond te hebben in hun Winterwondertuin, waarbij zij werden toegezonden door Freek & Susan.

De laatste tijd heeft Melissa vele lichtpuntjes. Zo had zij onder de 100.000 volgers in december op haar account en binnen een dag was ze hier overheen. Ondertussen is dit al gestegen naar ruim 213.000 volgers en heeft zij vorige week zelfs van Instagram het beroemde blauwe vinkje ontvangen. Tijdens haar verblijft 2 weken geleden in Amsterdam stond Politie Burgwallen met aantal wagens op het Dam voor het Krasnapolsky hotel waar Melissa en haar moeder verbleven om haar blauwe lichtpuntjes te geven.

Het positieve van Melissa is dat zij zoveel lichtpuntjes ziet in haar leven. Zij straalt zoveel positiviteit uit en denkt zoveel aan iedereen die haar lief is.  Iedere ochtend staat er in de keuken een handgeschreven briefje voor haar moeder van Melissa. Volgers van Melissa laten ook weten dat zij hopen dat veel meer mensen ook zo positief in het leven komen te staan. Dat hoe zwart of donker je leven ook is of lijkt. Er is altijd wel iets wat je kunt waarderen of wat een lichtpuntje kan zien.

Op de Instagramaccount @mijnkwaadbloed schrijft Melissa prachtige gedichten. Deze mooie verhalen zijn nu samengevoegd in een boek die je nu kunt bestellen als pre-order via afonte.nl. De volledige opbrengst van het boek (de drukkosten, verzendkosten en de BTW worden van de prijs afgehaald) zijn voor Melissa. Zij heeft besloten de helft van de opbrengst aan de afdeling Hematologie te doneren en de andere helft aan haar moeder, voor als Melissa er niet meer is.

Vandaag is het de 25ste verjaardag van Melissa. Door het slechte nieuws van begin januari was het nog niet zeker dat zij het zou gaan halen. Het zou fantastisch zijn om ook minimaal 25.000 boeken te verkopen via de Pre-order. Bestel nu het boek ‘Mijn kwaadbloed’ van Melissa via www.afonte.nl/product/mijn-kwaadbloed/

Wil je een kaartje sturen naar Melissa dan is dat mogelijk.  Er is een postadres beschikbaar gesteld voor alle post. Melissa Kremer Geldelozeweg 33 1625 NW  Hoorn.