Kindergarden neemt drie vestigingen in Hoofddorp, Lisserbroek en Nieuw-Vennep over


Vanaf 1 juli heeft Kindergarden een drietal vestigingen van BORUS Kinderopvang in Hoofddorp (Deltaweg 115), Nieuw-Vennep (Helsinkilaan 2) Lisserbroek (Azollastraat 47) overgenomen. De overname betreft enkel deze vestgingen in de Haarlemmermeer, de overige drie vestigingen van de BORUS kinderopvang in Noord Holland blijven in handen van de bestaande organisatie.

De vestigingen krijgen de namen: Kindergarden Hoofddorp Floriande, Kindergarden Nieuw-Vennep en Kindergarden Lisserbroek. In Hoofddorp én Nieuw-Vennep is er opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. In Lisserbroek zit uitsluitend een buitenschoolse opvang (voor kinderen van 4 tot 12 jaar). Je vindt op kindergarden.nl meer informatie over de vestigingen.

Persoonlijke, maar professionele benadering

Kindergarden en BORUS delen hun visie op kinderopvang en streven naar hoogwaardige kwaliteit, zowel op het gebied van verzorging als ontwikkeling. ‘We kiezen beide voor een persoonlijke, maar professionele benadering op onze vestigingen,’ zegt Nicole Krabbenborg (algemeen directeur). ‘Daarom was er vanaf het eerste gesprek een klik met BORUS. Zorg en ontwikkeling staan ook bij hen centraal.’

Vertrouwde gezichten

‘Alle medewerkers komen in dienst bij Kindergarden,’ aldus Nicole Krabbenborg. ‘Het betekent vertrouwde gezichten op alle vestigingen van Kindergarden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lisserbroek, dat is fijn voor de kinderen en ouders.’

Wereldwijs: eigen pedagogisch programma

Kindergarden onderscheidt zich binnen de kinderopvang door de kracht van het pedagogisch programma Wereldwijs en de professionaliteit van de medewerkers. De eigen Kindergarden Academie waarborgt die kwaliteit. Zij biedt uiteraard ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze nieuwe pedagogisch medewerkers in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lisserbroek.