Luzac stelt nieuwe rectoren aan bij vestigingen Leiden en Breda


Particulier opleidingsinstituut Luzac heeft voor twee van haar vestigingen nieuwe rectoren aangewezen. Op het Luzac Breda is Corine Sluimers per 1 december aangesteld als rector, na eerder als conrector op de locatie te hebben gewerkt. Bij Luzac Leiden leidt Lisanne Mijnders sinds begin december de vestiging. Ook zij is doorgestroomd naar deze functie vanuit het conrectorschap. 

Corine Sluimers
Corine Sluimers werkt sinds 2019 bij Luzac, maar al veel langer in het onderwijs. Zo heeft ze eerder lesgegeven aan het Driestar College en het Wartburg College. Vorig jaar maakte ze de overstap naar Luzac als conrector leerlingbegeleider. Inmiddels bekleedt ze sinds 1 december de rol van rector.

Sluimers vertelt hierover: “Iedere dag dat ik bij Luzac Breda aan het werk ben, word ik nog enthousiaster over wat wij bieden. Ik zie ontzettend betrokken collega’s, die ervoor zorgen dat leerlingen opbloeien en het beste uit zichzelf halen. We geloven namelijk dat, juist in deze gekke tijd, persoonlijk aandacht onmisbaar is. Hierdoor kunnen leerlingen zichzelf zo goed mogelijk ontplooien en dit draagt bij aan de goede sfeer van de school, fysiek en online. Ik ben ontzettend trots dat ik mij nu rector van Luzac Breda mag noemen.”

Lisanne Mijnders
Lisanne Mijnders draait al langere tijd bij Luzac mee en heeft sinds 2016 verschillende rollen vervuld. Naast het uitrollen van een CRM-systeem op alle vestigingen, heeft ze in diverse functies bij Luzac Leiden gewerkt. Na ruim twee jaar als conrector was dit het moment om als rector aan de slag te gaan.

Mijnders kijkt hier enorm naar uit: “Toen ik vijf jaar geleden bij Luzac Leiden binnenliep merkte ik meteen de positieve sfeer op. Medewerkers en leerlingen kiezen bewust voor deze school en dat voel je. We zorgen voor optimaal onderwijs, zodat iedere leerling zijn of haar volle potentie kan benutten. Ik kijk er ontzettend naar uit om rector van deze mooie vestiging te zijn en samen met de kanjers van Luzac aan het beste onderwijs te werken.”

Caroline Steenvoort, algemeen directeur bij Luzac: “We zijn verheugd dat we niet één maar twee fantastische nieuwe rectoren hebben. Beide zijn al langer bij Luzac werkzaam en weten daardoor precies wat belangrijk is voor de specifieke vestiging. Ik heb er alle vertrouwen in dat Corine en Lisanne gaan bijdragen aan het beste klimaat voor de leerlingen én docenten.”