Nieuw online platform voor de zakelijke vlogger


DeVlogGids.nl is een nieuw platform waarop Nederlandse bedrijven zich kunnen presenteren met zakelijke video’s en vlogs. Na registratie als abonnee kunnen bedrijven ongelimiteerd zakelijke video’s en vlogs plaatsen. Deze worden altijd zonder reclame getoond.

Voor veel ondernemers is vloggen een zeer krachtige manier om reclame te maken. Iedereen is een potentiële vlogger omdat we tegenwoordig gewend zijn om onszelf en anderen te filmen met de smartphone. Dat kan uiteraard ook zakelijk gebruikt worden. Vloggen kan laten zien wie de mensen zijn achter een bedrijf, wat het bedrijf zoal doet en waar men voor staat.

Maar op de bekende grote platformen is het bijzonder lastig om als bedrijf tot je recht te komen. Er zijn immers miljarden gebruikers en alle soorten niet zakelijke video’s, Een net geplaatste video of vlog zinkt daardoor weg in het moeras van de massa. De informatie bereikt vrijwel zeker niet de doelgroep die je als bedrijf voor ogen hebt.

Daarom is er nu het platform deVlogGids.nl.

Voordelen

Voordelen voor bedrijven met een abonnement op deVlogGids.nl:

  • Men kan zichzelf persoonlijker profileren en zich beter onderscheiden van concurrenten.
  • Het schept meer vertrouwen bij klanten, zeker als je bijvoorbeeld zaken doet bij klanten in huis. Men heeft ten slotte al een goed beeld kunnen krijgen van het bedrijf.
  • Het kan een krachtige aanvulling zijn op een eigen website, Eventueel zelfs een vervanging! .
  • Het is absoluut laagdrempelig.
  • B2B en B2C!

Voordelen voor de bezoekers van deVlogGids.nl:

  • Men krijgt snel een goede indruk van het bedrijf, de dienst en het product. Klanten kunnen een betere keuze maken in wat bij hen past.
  • Het schept vertrouwen.
  • Het is erg leuk om op deze wijze te ‘shoppen’”!

Abonnement

Vanaf nu kan elk Nederlands bedrijf zich voor € 9,99 per maand registreren als abonnee en een eigen bedrijfspagina aanmaken.

Bedrijven die geraakt zijn door Covid-19 (Corona) kunnen bij ons een gratis abonnement van 1 jaar aanvragen!

Omdat niet iedereen weet waar te beginnen, leveren wij ook de full service VlogYou! Daarmee gaan wij samen met jou een goede zakelijke vlog maken.