Nu ook online winkelen bij Action, niet alle producten online te koop


Winkelketen Action gaat tot eind dit jaar een proef houden met het online winkelen. Action heeft een webshop geopend waar tot eind van het jaar elke week een wisselende aanbod aan artikelen zal worden aangeboden. Volgens Action zijn er geen plannen om het hele assortiment van Action ook in de webshop aan te bieden.

Action is dan toch om, waar zij eerst bleven volharden om geen webshop te beginnen is er nu dan toch besloten om dan ook online producten te gaan aanbieden.  Het assortiment wordt elke dinsdag om 12.00 uur ververst, zo kunnen klanten van Action deze week o.a. een zwembad, een Volkswagenbus-tent of een elektrische kinderstep ( let op, mag niet op de openbare weg mee worden gereden) aangeboden. Daarnaast zal Action ook volumedeals aanbieden van populaire producten.

De producten worden thuisbezorgd wat € 3,99 euro gaat kosten en binnen 5 dagen thuis bezorgd. Online bestelde producten kunnen niet in de winkel worden opgehaald.  Aan het einde van het jaar gaat Action de webshop evalueren en dan wordt besloten of Action doorgaat met de webshop of er mee gaat stoppen.