Professioneel relatiebemiddelingsbureau voor 40+ en 60+ relaties


WOGNUM – Het zijn bijzondere tijden, ook voor een relatiebemiddelingsbureau. Een afspraakje op 1,5 meter afstand klinkt niet heel gezellig natuurlijk. Toch is er best veel mogelijk, óók tijdens corona. En juist nu er meer eenzaamheid is dan ooit is wat gezelschap bijzonder welkom.

Bij 40PlusRelatie en 60PlusRelatie Noord-Holland is Armanda Ebeltjes de persoonlijke matchmaker voor serieuze relaties. Zij gaat vanuit haar kantoor in Wognum op zoek naar de perfecte match en brengt de juiste singles bij elkaar. Na de eerste kennismaking per telefoon komt Armanda graag bij je thuis om zoveel mogelijk over je te weten te komen. En natuurlijk om te achterhalen wat je zoekt in een nieuwe partner. Door deze methodiek is er inmiddels een slagingskans van 75%! Je houdt zelf de controle doordat je altijd eerst een persoonsbeschrijving van de ander bespreekt met Armanda voordat je wordt voorgesteld en zelf de beslissing maakt om iemand wel of niet beter te leren kennen. Doordat alle kandidaten een persoonlijk gesprek hebben gehad is het veilig en serieus. Je komt dus niet voor nare verrassingen te staan.

Bijdragen aan iemands levensgeluk
“Hoe mooi is het als je kunt bijdragen aan het levensgeluk van mensen, zegt Armanda. Doordat ik er alles aan doe om mijn cliënten zo goed mogelijk te leren kennen kan ik matchen tussen personen die niet alleen qua interesses, maar ook qua karakter goed bij elkaar passen”. Ook in coronatijden is ‘live’ afspreken gelukkig nog steeds mogelijk, binnen alle maatregelen. “Nu er weer wat meer kan gaan we veel leuke activiteiten organiseren waar mensen elkaar op een laagdrempelige manier kunnen leren kennen. Zo kom je in contact met andere mensen, niet alleen voor het vinden van een partner maar ook voor nieuwe vriendschappen”.

Meer informatie & aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Op https://www.40plusrelatie.nl/relatiebemiddeling-noord-holland kun je terecht voor meer informatie en de contactgegevens van Armanda. Een afspraak is zo gemaakt en het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend!