Vaccinatielocaties Alkmaar en Middenmeer donderdag dicht


Op advies van onze accommodatieverhuurder Losberger De Boer blijven de GGD-vaccinatielocaties in Alkmaar en Middenmeer morgen (donderdag) gesloten. Het KNMI verwacht harde wind met windstoten tussen 80 en 100 kilometer per uur. Vooral op open locaties kan de harde wind huishouden. GGD Hollands Noorden volgt het advies van de tentenverhuurder op. Dit betekent dat alle vaccinatieafspraken die voor donderdag in Middenmeer en Alkmaar gepland staan worden afgebeld door het landelijk callcenter.

Tijdens dat telefoongesprek wordt gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Het is de bedoeling dat deze afspraak zo snel mogelijk wordt ingepland, zodat de tweede afspraak die mensen reeds hebben door kan gaan. Totaal gaat het om ruim 1.100 afspraken die moeten worden aangepast. De vaccinatielocatie in Den Helder blijft gewoon open. Dat geldt ook voor de teststraten van de GGD in de regio Noord-Holland-Noord.

Facebook

Op advies van accommodatieverhuurder Losberger De Boer blijven de GGD-vaccinatielocaties in Alkmaar en Middenmeer donderdag 11 maart gesloten. Het KNMI verwacht harde wind met windstoten tussen 80 en 100 kilometer per uur. Dit betekent dat alle vaccinatieafspraken die voor donderdag in Middenmeer en Alkmaar gepland staan worden afgebeld. Tijdens dat telefoongesprek wordt gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Het is de bedoeling dat deze afspraak zo snel mogelijk wordt ingepland, zodat de tweede afspraak die mensen reeds hebben door kan gaan. 

Twitter
Op advies van accommodatieverhuurder Losberger De Boer blijven de GGD-vaccinatielocaties in Alkmaar en Middenmeer donderdag 11 maart gesloten. Het KNMI verwacht harde wind met windstoten. Alle afspraken die voor donderdag op deze locaties gepland staan worden afgebeld. Er wordt gelijk een nieuwe afspraak ingepland.