Zet je beste vriendin in het zonnetje


Die ene bijzondere persoon in jouw leven weet hoe speciaal zij voor jou is. Maar daar mag je met een cadeautje best af en toe wat blijk van geven!

Jullie hebben samen al behoorlijk wat meegemaakt. Lief en leed gedeeld. Dagen en avonden met elkaar doorgebracht. Gehuild. Gelachen. Gehuild ván het lachen. En dat zullen jullie hopelijk de rest van jullie leven ook met elkaar blijven doen. Dat is nou de magie van vriendschap. Wanneer die van jullie echt zo sterk is, is die met woorden niet uit te leggen. Sterker nog, dat wil je niet eens proberen! Dat haalt het bijzondere er te veel van af.

En omdat zij zo’n prominente plek in jouw leven inneemt, is het helemaal niet gek dat jij af ne toe een geschenk voor haar meebrengt, of zij voor jou. Dat geldt natuurlijk zeker tijdens verjaar- en feestdagen. Vergeet bovendien niet de mijlpalen die voor haar belangrijk zijn. Een diploma, een promotie of anderszins. Je bent er toch voor elkaar in voor- én tegenspoed? Nou, middels een cadeau op zijn tijd laat je dat wel blijken.

Maar toch, wanneer je elkaar al behoorlijk wat gegeven hebt – zowel materieel als anders – dan kunnen de ideeën wel eens een keertje op raken. Dat is nog geen reden voor paniek, want wij hebben hieronder enkele suggesties opgesteld die je direct kunt opvolgen of je inspireren tot iets dat nóg beter bij haar past!

Beeldschoon van binnen én van buiten

Jouw beste vriendin ís nou eenmaal jouw beste vriendin omdat het de mooiste persoon op aarde is. Van de buitenkant maar zeker ook van binnen. Jullie zijn op persoonlijk gebied aan elkaar verslingerd geraakt omdat er een band tussen jullie bestaat die gewoonweg niet kapot kan. En daarom ken je haar beauty routine ook een beetje. Of juist heel precies! Dat betekent ook dat jij de nodige make-up kunt uitzoeken in een kleur of variant die zij nog niet gebruikt, maar die uitzonderlijk goed bij haar zou passen. Dus, we zouden zeggen: ga ervoor!

Evenement

Zeker tijdens de coronacrisis snak je ernaar om erop uit te gaan. Zodra dat straks weer kan, heb je in ieder geval iets om naar uit te kijken. Geef zoiets alvast aan je vriendin door haar een platen-, bioscoop-, theater-, concert- of restaurantbon te geven Het liefste voor twee personen, natuurlijk. Dan kan ze een heerlijk dagje of avondje uit beleven met haar partner. Of met jou, uiteraard! Laat de keuze voor degene die ze meeneemt te allen tijde bij haar.

Ringen, kettingen & oorbellen

Weet je op dit gebied de juiste keuze te maken, dan ken jij jouw beste vriendin dus écht goed. En over het algemeen zijn sieraden dames – en die voor heren ook, trouwens – best wel duur. Dus hiermee geef je haar te kennen dat zij jouw aandacht en liefde meer dan waard is. Ben je niet helemaal zeker van de opties die jij op het oog hebt? Laat de keuze dan aan haar en neem haar mee zodra je juwelen gaat shoppen!